[2016] 'MÜGSF Tabure Tasarımı' Sergisi

'MÜGSF İç Mimarlık Bölümü Sınıflarına Yönelik Tabure Tasarımı' Sergisi

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İçmimarlık Bölümü 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi IM212 İçmimarlık Tasarım II dersi kapsamında öğrencilerin Prof. Yalçın Özel, Öğr. Gör. Tonguç Tokol ve Arş. Gör. Refia Anıl Ağrılı yürütücülüğünde hazırlamış oldukları "MÜGSF İçmimarık Bölümü Sınıflarına Yönelik Tabure Tasarımı" proje konulu sergi 15 Şubat 2016 tarihinde İçmimarlık Bölümü Koridor Sergi Alanı'nda açıldı. Sergi 16 Mart 2016 tarihine kadar ziyaretçilere açık kalacaktır.

Katılımcılar

sergi1

sergi2

Bu sayfa Interior Architecture tarafından en son 07.03.2018 13:13:44 tarihinde güncellenmiştir.

İç Mimarlık Bölümü