Seminer-Panel

'Doğal Taşlar' Semineri  '16

Prof. M.Yalçın Özel ve Öğr.Gör. Aylin Hacısalihoğlu'nun yürüttüğü 2.sınıf Malzeme Dersi kapsamında; 3 Ekim 2016 tarihinde "Doğal Taşlar" konulu bir seminer düzenlenmiştir. Davetli konuşmacı Yük. Mimar Atıl Yılmaz'ın gerçekleştirdiği sunumda, doğal taşların türleri, özellikleri, tarihsel gelişimi, kullanım alanları ve uygulama yöntemleri gibi konulara değinilmiştir. Sayın Atıl Yılmaz, bilgilerini ve piyasa deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmıştır.

Doğal Taş Semineri  '15

Prof. M.Yalçın Özel ve Öğr.Gör. Aylin Hacısalihoğlu'nun yürüttüğü 2.sınıf Malzeme Dersi kapsamında; 23 Aralık 2015 tarihinde "Doğal Taşlar" konulu bir seminer düzenlenmiştir.  Davetli konuşmacı Yük. Mimar Atıl Yılmaz'ın gerçekleştirdiği sunumda, doğal taşların türleri, özellikleri, tarihsel gelişimi, kullanım alanları ve uygulama yöntemleri gibi konulara değinilmiştir.  Sayın Atıl Yılmaz, bilgilerini ve piyasa deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmıştır.

Hettich Semineri

Prof. Yalçın Özel ve Arş. Gör. Aylin Hacısalihoğlu’nun yürütücülüğünü yaptığı  2.sınıf Malzeme dersi kapsamında; 21 Ekim 2015 tarihinde Hettich firması Teknik Müdürü  Sn. Halil Gerçek Mobilya Aksesuarları konulu bir seminer vermiştir. Sn.Gerçek,  Malzeme dersinin konularından biri olan mobilya aksesuarları ile ilgili kapsamlı bir sunum yapmış ve  öğrencilerimizle piyasa deneyimlerini paylaşmıştır.

Dupont Semineri

5 Mart 2014 tarihinde Dupont İnovasyon Merkezi'nde malzemelerle ilgili seminer düzenlendi. Seminere 4.sınıf öğrencileri katıldı.

Doğal Taşlar  '13

Prof. M.Yalçın Özel ve Arş.Gör. Aylin Hacısalihoğlu'nun yürüttüğü Malzeme Dersi kapsamında; 6 Kasım 2013 tarihinde "Doğal Taşlar" konulu bir seminer düzenlenmiştir. Yük.Mimar Atıl Yılmaz'ın gerçekleştirdiği sunumda, doğal taşların türleri, özellikleri, tarihsel gelişimi ve kullanım alanları gibi konulara değinilmiştir. Konuşmacı Atıl Yılmaz, bilgilerini ve piyasa deneyimlerini öğrencilerimize aktarmıştır.

Bu sayfa İç Mimarlık tarafından en son 26.10.2016 14:49:52 tarihinde güncellenmiştir.