[2014] 'SAMET' Mobilya Aksesuarları Gezisi

'SAMET' Mobilya Aksesuarları Gezisi

Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde öğrencilerimizin tasarım, piyasa, üretim teknikleri, malzeme ,konstrüksiyon konularındaki bilgi birikimine katkıda bulunmak, mobilya aksesuarlarının üretimindeki ileri teknolojik sistemleri tanıtmak amacıyla SAMET Çerkezköy,Ray Fabrikası ve Hadımköy Menteşe Fabrikalarına Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İçmimarlık Bölümü 3.sınıf öğrencileriyle mobilya konstrüksiyonu ve mobilya tasarımı dersi kapsamında Prof. M. Yalçın ÖZEL ve Arş.Gör. Refia Anıl AĞRILI yönetiminde 22.10.2014 Çarşamba günü SAMET fabrikalarına seminer niteliğinde günü birlik gezi düzenlenmiştir.

Bu sayfa Interior Architecture tarafından en son 08.03.2018 11:19:44 tarihinde güncellenmiştir.