[2013] 'KOLEKSİYON' Mobilya Fabrikası Gezisi

'KOLEKSİYON' Mobilya Fabrikası Gezisi

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İçmimarlık Bölümü IM213 Mobilya Konstrüksiyon dersi kapsamında, öğrencilerimizin tasarım, piyasa, üretim  teknikleri, malzeme, konstrüksiyon konularındaki bilgi birikimine katkıda bulunmak; mobilya üretimindeki ileri teknolojik sistemleri tanıtmak amacı ile, 7 Ekim 2013 Pazartesi günü Koleksiyon Mobilya Fabrikası’na seminer niteliğinde günübirlik gezi düzenlenmiştir. Üniversite – Sanayi işbirliği çerçevesinde, Prof. Yalçın Özel, Arş. Gör. Seden Odabaşıoğlu ve Arş.Gör. Anıl Ağrılı yönetiminde gerçekleştirilen geziye 2.sınıf öğrencileri katılmıştır. Fabrika gezisi sırasında öğrenciler mobilya üretimiyle ilgili panel, kaplama, pres-kontra, masif, metal, döşeme, iskelet, montaj ve depo konularında bilgi almış ve uygulamaları görme fırsatı elde etmiştir.

Bu sayfa Interior Architecture tarafından en son 08.03.2018 11:21:11 tarihinde güncellenmiştir.