[2014] Berlin Design Campus 'Temporary Eternity'

Berlin 2014 Design Campus, “Temporary Eternity” 2.-8. Kasım 2014, Berlin - Almanya

İçmimarlık ve Tasarım alanında Türk – Alman Üniversiteler Buluşması ” 02-08  Kasım 2014 tarihleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi yürütücülüğünde, Türk ve Alman Üniversitelerinden öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımı ile Berlin’de gerçekleşti. “Temporary Eternity” temalı buluşma kapsamında farklı içerikleri ile 11 workshop yer almıştır.

Etkinliğe katılan Universiteler; Ticaret, Istanbul Teknik, Kadir Has, Karadniz Teknik,  Marmara, Mimar Sinan Güzel Sanatlar, HfG Schwäbisch Gmünd, HfT Stuttgart, FH Aachen, HS Coburg, Bahçeşehir Üniversitesi.

Fakültemizden bu etkinliğe katılan öğretim üyesi : Yrd.Doç.Elif Ayşe Dora Erdilek / MÜGSF İçmimarlık Bölümü. Birlikte çalıştığı Alman öğretim üyesi : Prof. Wolfram Richter / Hochschule Coburg / University of Applied Sciences.  Workshop adı; “Sketching Faces of Berlin”.

“Sketching Faces of Berlin” çalışmasında yer alan, MÜGSF İçmimarlık Bölümü ve diğer Üniversitelerden katılan öğrenciler: Can Berkay Turhan, Ali Can Gül, Nahide Taşdelen, Özgenur Sarıçayır, Fatih Çukur, Öykü Ulu, Ulaş Tigin,Utku Keçeci, Konrad Koppenborg, Fiona Baur, Feyyaz Cakir, Julia Klosseck, Julia Mueller, Deniz Gökhan Yücel, Olivier Brückner.

“City Diving” çalışmasına katılan İçmimarlık Bölümü öğrencimiz : Gizem Demir.

“Temporary Eternity” temalı “Berlin 2014 Design Campus” buluşması 07 Kasım 2014 tarihinde Berlin’de ki  “Kunstquartier Bethanien” binasında yapılan sergi ile son buldu.

Etkinlikle ilgili daha fazla fotoğraf için aşağıdaki görsele tıklayınız.

Bu sayfa Interior Architecture tarafından en son 07.03.2018 22:22:59 tarihinde güncellenmiştir.