[2013] İstanbul Design Campus

İstanbul 2013 Design Campus

“11. İstanbul Türk – Alman Tasarımcılar ve Üniversiteler Buluşması ” 11-15 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Ticaret, İstanbul Teknik, Kadir Has, Karadeniz Teknik, Marmara, Mimar Sinan Güzel Sanatlar, FH Aachen, Coburg ve HfG üniversitelerinden öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımı ile gercekleşti.

“Skin of the City” temalı buluşma kapsamında farklı içerikleri ile 13 workshop yer aldı.

Bölümümüz öğretim üyelerinin Alman öğretim üyeleri ile birlikte bu çalışma kapsamında yürüttükleri workshoplar şöyle;

İstanbul Light; Yrd.Doç.Müge Göker.

Faces of İstanbul; Prof. Wolfram Richter, Yrd.Doç.Elif Ayşe Dora Erdilek.

Paper City; Michael Hilkert, Arş.Gör.Seylan Öztürk.

Çalışma kapsamındaki diğer workshoplar; Open Source Guide, Furnishing the Skin, Pedestrian and handicapped accessibility of urban skins at Eminönü Square, View of Istanbul from Above/Top Hills, "Nomaden" Leuchten, Istanbul-Rooftop-Kahve-Bar, Street Prints for Street Living, Interior Architecture & Acoustics, RE Form, Workplace of the future.

“Skin of the City” temalı “İstanbul 2013 Design Campus” buluşması 15 Kasım 2013 tarihinde Istanbul Ticaret Üniversitesi Eminönü Yerleşkesinde yapılan sergi ile son buldu.

Bu sayfa Interior Architecture tarafından en son 07.03.2018 22:24:32 tarihinde güncellenmiştir.